Müügitingimused - Tiina käsitöökaardid ja maalid
15657
page-template-default,page,page-id-15657,theme-bridge,bridge-core-1.0.6,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Müügitingimused

Tiina tegemised e-poe müügitingimused

(Kehtivad alates 01.detsember 2019)

 

Meil on hea meel, et olete leidnud meie veebipoe. Alljärgnevalt tutvustame Teile meie müügitingimusi. Palun lugege need põhjalikult läbi enne ostu sooritamist, sest tellimuse esitamisel Te kinnitate, et olete müügitingimustega tutvunud ning nõustute neid järgima. Juhul, kui Teil tekib küsimusi, siis palun kirjutage meile e-posti aadressile tiffus.ou@gmail.com Vastame Teile hea meelega ja esimesel võimalusel.

 

Palun arvesta, et kõik Tiina tegemised e-poes müügil olevad tooted on valmistatud käsitööna ning seega võivad tooted, mis Sinuni jõuavad, olla väikestes detailides veidi erinevad fotodel olevatest toodetest.

 

MÜÜGITINGIMUSED

 

Tiina tegemised veebipoodi haldab Tiffus OÜ.

Tiffus OÜ registrikood 12118043, asukohaga , Kauri tn 2, Sindi linn, Pärnu maakond, Tori vald,  86705 (edaspidi Teenuse osutaja) ja klient, kes vormistab E-poes tellimuse ja identifitseerib end sisestades tellimusele oma isikuandmed (edaspidi Klient), sõlmisid käesoleva E-poe Kasutuslepingu (edaspidi Kasutusleping)

 

1. Üldsätted

1.1. Lepingupooled juhinduvad omavaheliste suhete reguleerimisel Eesti Vabariigi seadustest ja muudest õigusaktidest ning Kasutuslepingus kokkulepitust.

1.2. Poe haldajal on õigus mistahes ajal teha E-poe pakutavasse teenusesse muudatusi.

1.3. Poe haldajal on õigus ühepoolselt muuta kasutajalepingu tingimusi ilma, et tal oleks kohustus Kliendile teatada sellest kirjalikult elektronposti teel.

1.4. Tiina tegemised e-poes tellimust vormistades ning ettemaksu sooritades, kinnitab Klient, et ta on tutvunud müügitingimustega ja on nendega nõus.

 

2. Tooted ja ostu sooritamine

2.1. Palun arvesta, et kõik Tiina tegemised e-poes müügil olevad tooted on valmistatud käsitööna ning seega võivad tooted, mis Sinuni jõuavad, olla väikestes detailides veidi erinevad fotodel olevatest toodetest. Tiffus Oü teeb kõik endast võimaliku, et e-poest ostetud tooted vastaksid ka tegelikkuses tootepiltidele. Toote värvus võib tegelikkuses erineda ekraanil nähtust sõtuvalt kuvarist.

2.2. Tiffus Oü pingutab, et toodete kirjeldused oleksid piisavalt täpsed ja informatiivsed.  Kui toote kirjeldus ei ole ammendav, on kliendil võimalus esitada lisaküsimusi e-posti teel tiffus.ou@gmail.com.

2.3. Tiffus Oü teeb kõik endast võimaliku, et e-poe toodete laoseisud vastaksid tegelikkusele. Juhul, kui toode on reaalsuses otsa saanud, on Kliendil õigus valida, kas soovib saada raha tagasi või valib endale Tiina tegemised e-poest samas väärtuses uue(d) toote(d) või kinkekaardi.

 

3. Hind

3.1. E-poes müüdavate toodete hinnad on eurodes.

3.2. Ostetud toodetele lisandub transpordihind, mis arvutatakse Tellija ostukorvis pärast kohaletoimetamisviisi valikut.

3.3. Müüja jätab endale õiguse korrigeerida hindu. Kui Tellija edastas oma tellimuse enne hinna muutmist, siis kehtib Tellijale hind, mis oli arvel kajastatud tellimuse vormistamise momendil.

 

4. Tellimuse vormistamine

4.1. Lisage soovitud tooted ostukorvi. Veenduge, et lisasite igat toodet just soovitud arvu. Mõne toote puhul võib olla vajalik märkida täpsustus (värvitoon, suurus vms) rippmenüü või kommentaari abil.
4.2. Tellimuse vormistamiseks vajutage kõigepealt ostukorvis lingile „Maksmaˮ.
4.3. Tellimuse vormistamise lehel täitke nõutud andmeväljad ning valige Teile sobiv toodete kohaletoimetamise viis ja makseviis.
4.4. Kui olete kohaletoimetamise viisiks valinud kokkuleppel, siis palun märkige orienteeruv järele tulemise aeg kommentaaride lahtrisse.
4.5. Täitke andmete ja tellimuse kinnituse leheküljel olevad lahtrid tähelepanelikult, sest esitatud informatsiooni täpsusest ja õigsusest sõltub Teie ostetud toodete kiire ja tõrgeteta kohaletoimetamine.
4.6. Pärast tellimuse kinnitamist saadetakse Teie e-posti aadressile arve tellimuse info ning muude vajalike andmetega. Kui Teie e-mailile pole arvet laekunud, kontrollige igaks juhuks ka oma rämpsposti-kausta. Kui Te siiski arvet ei leia, võtke meiega ühendust telefoni või e-posti teel.

 

5. Toodete/ tellimuse eest tasumine

5.1.  Tellimuse eest saab tasuda valides omale sobiva makseviisi: ülekandega pangakontole, pangalingiga või ise järele tulles kohapeal sularahas või pangakaardiga. Klient maksab 100% tellimuse summast tellimuse kinnitamiseks.

5.2. Müügileping loetakse sõlmituks ja tellimuse täitmist alustatakse kohe peale seda kui Klient on tasunud 100% tellimuse kinnituse või ettemaksu arve järgi tasumisele kuuluvast summast, juhul kui pole kokkulepitud teisiti. Tooteid enne müügilepingu jõustumist ei broneerita (nt ostukorvi lisamisel).

 

6. Tellimuse täitmise tähtaeg

6.1       Toote/ tellimuse laost väljastamise tähtaeg pakiautomaati on 2-3 tööpäeva peale raha laekumist ettevõtte pangakontole. Kui tellimuse väljastamise tähtaeg on pikem kui 5 päeva, siis teavitame Teid sellest eraldi e-maili teel.

6.2        Maksimaalne tarneaeg on kuni 15 kalendripeäva. Sellisel juhul teavitame koheselt klienti. Kui pakutud tarneaeg kliendile ei sobi, siis on võimalik tellimus tühistada.

 

7. Toodete kohaletoimetamine ja üleandmine

7.1       Tiina tegemised e-poest ostes on võimalik kasutada alljärgnevaid kättesaamis viise:

7.1.1       Kohaletoimetamise kulusid ei kaasne kui leitakse sobiv aeg kliendi ja müüja vahel Pärnu, Paikuse või Sindi linna piires.

7.1.2       Kaup saabub Kliendi valitud Omniva pakiautomaati, postkontorisse : 3 €

7.1.3       Kaup saabub Kliendi valitud Itella pakiautomaati : 3 €

7.1.4       Hinnad sisaldavad ka kaupade pakendeid.

 

8. Tellimusest taganemine enne tellimuse täitmist

8.1 Kui Tellija soovib tellimuse esitamise järgselt ja enne tellimuse täitmist tellimusest taganeda, siis teatab Tellija sellest viivitamatult kirjalikult Müüja elektronposti aadressile tiffus.ou@gmail.com. E-kirja tuleb märkida tellimuse number, millest soovitakse taganeda ning lisada oma kontaktandmed (eesnimi, perekonnanimi, tellimuse esitamise kuupäev, kontakttelefon, pangakonto nr).

8.2 Kui taganemisavaldus jõuab Müüjani peale Müüja poolset tellimuse täitmist, siis toimub tellimusest taganemine vastavalt  Müügitingimused peatükile „Taganemisõigus”.

8.3 Tellimusest taganemisel tagastatakse Tellijale ostu ees tasutud summa (koos transpordimaksumusega) Tellija poolt näidatud pangakontole hiljemalt 30 päeva jooksul alates tellimusest taganemise teate kätte saamisest.

 

9. Taganemisõigus

9.1 E-poes sõlmitud lepingutele kehtib 14 päevane taganemisõigus. 14-päevane tähtaeg algab alates tellimuse pakiautomaati saabumise teate kättesaamisest Tellija poolt.

9.2 Tagastusõigust pole kaupadel, mida on muudetud vastavalt kliendi soovidele (lisatud pilt, kiri, personaalne luuletus)

9.3 Tagastatav toode peab olema puuduseta, täiskomplektne, originaalpakendis ja kasutamata. Taganemisõiguse kasutamiseks peab Tellija avama tootepakendi ettevaatlikult seda kahjustamata.

9.4 Taganemisel kannab Müüja Tellijale ostu ees tasutud summa (koos transpordimaksumusega) tellimuse eest tasumiseks kasutatud maksekontole hiljemalt 30 päeva jooksul alates taganemisteate saamisest, kuid mitte varem kui Müüja on tagastatud toote kätte saanud.

9.6 Tagastamisega seonduvad kulud tasub Tellija.

 

10. Isikuandmete töötlemine

10.1 E-poe tellimuste keskkonnas säilitatavaid andmeid Kliendi ja tema tellimuste kohta käsitletakse konfidentsiaalse informatsioonina. Ettevõtja ei avalda talle teatavaks saanud andmeid kolmandatele osapooltele.

10.2 Ostja poolt sisestatud isikuandmeid (sh nimi, telefoninumber, aadress, e-maili aadress) kasutatakse ainult tellimuse töötlemiseks ning kauba ostajale saatmiseks. Edastame isikuandmeid veoteenust pakkuvale ettevõttele selleks, et kaupa kohale toimetada.

10.3 Andmeside Kliendi ja pankade ning kaardimaksekeskuse vahel on krüpteeritud, mis tagab Kliendi isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse. Ettevõtjal puudub ligipääs Kliendi konfidentsiaalsetele panga- ja maksekaardi rekvisiitidele.

10.4 Kliendi poolt Ettevõtjale ostu sooritamisel esitatud isikuandmed on kaitstud ning neid töödeldakse vastavalt isikuandmete kaitse seaduse nõuetele.
Isikuandmeid kogutakse ning neid töödeldakse järgmistel eesmärkidel: ostuanalüüside ja kokkuvõtete tegemiseks, Kliendile pakkumiste tegemiseks, aga ka Kliendi rahulolu küsitluste korraldamiseks.

10.5 E-pood saadab ostjale uudiskirju ning pakkumisi ostja e-mailiaadressile ainult juhul, kui ostja on selleks avaldanud soovi sisestades veebilehel e-posti aadressi ning andnud teada oma soovist otsepostituse teadete saamiseks.
Kliendil on igal ajal võimalik loobuda e-postile saadetavatest pakkumistest ja uudiskirjadest andes sellest meile teada e-kirja teel või järgides pakkumisi sisaldavas e-kirjas toodud juhiseid.

10.6 Kliendi isikuandmeid töötleb Tiffus OÜ (registrikood 12118043, Kauri tn 2, Sindi linn, Pärnu maakond, Tori vald,  86705)

 

11. Kasutamistingimused

11.1. Kasutuslepingus toodud tingimustega tutvumine on Kliendile kohustuslik.

11.2. Tellimuse esitamisel märkides linnukesega vastavas aknas „Olen nõus poe kasutamise tingimustega ja täidan neid tingimusteta”, nõustub Klient, et on tutvunud Kasutuslepingus toodud tingimustega, neist aru saanud ja nõustub Kasutuslepingus toodud tingimustega.